Don't Mind Mie

All things on my mind

Aphrodite: webshop voor leuke en zeer betaalbare juwelen

In de jaren ’50 van vorige eeuw zong Marilyn Monroe dan wel dat diamanten “a girl’s best friend” zijn. Ze vergat er wel fijntjes bij te vermelden dat men zich eerst blauw dient te betalen voor dit kleinood. Die stukjes geperste koolstof mogen dan wel een goede vriend zijn voor jou,  voor je bankrekening zijn ze dat in geen geval.

Schoonheid hoeft niet duur te zijn

Gelukkig zijn er vandaag de dag op het vlak van juwelen ook leuke en goedkopere alternatieven te vinden. Sieraden die niet alleen lief zijn voor jou, maar ook voor je portefeuille.

Een van die alternatieven is Aphrodite. een Nederlandse webshop die ook in België levert.

bron: Aphrodite
Aphrodite: juwelen om verliefd op te worden
Voor elk wat wils

In de webshop vind je het hele scala aan juwelen. Of je nu je nek, oren, vingers, armen of voeten wil versieren, bij Aphrodite ben je hiervoor aan het juiste adres.

En je vindt er vast iets naar jouw smaak.

Ze bieden immers juwelen aan voor ieders smaak en stijl. Of je nu houdt van minimalistisch, boho of juist van echte statement pieces, in deze webshop vind je voor elk wat wils.

Je hoeft daarenboven niet het hele gamma te doorzoeken. Via een handige zoekfunctie op stijl vind je snel jouw ding. En kan je dus eenvoudig kiezen. Alhoewel…

Het kiezen blijft best een opgave. Ze hebben echt zoveel leuke stuks dat je moeilijk zal kunnen beslissen.

Voor ieders portefeuille

Maar eigenlijk hoef je helemaal niet te kiezen. Dankzij een erg lage prijs, kan je meerdere stuks kopen zonder al te diep in je buidel te hoeven tasten. Zo kan je een hele look creëren zonder een fortuin kwijt te zijn.

Leuke extra’s
Korting, WINNEN en SPAREN

Alsof  het nog niet voldoende is dat je de waren voor een klein prijsje kan kopen, maak je ook elke maand kans om een sieraad te winnen. Dit door je in te schrijven op hun nieuwsbrief. Iets wat je de eerste keer ook nog eens 10% korting oplevert.

Tenslotte levert een aankoop je punten op. Per euro spaar je een punt en tien punten zijn dan weer goed voor 1 EUR korting.

Mijn keuze

Omwille van de zachte prijs, besloot ik eens te experimenteren en voor een juweel te kiezen dat verder afstaat van wat ik normaal zou kopen.

Meestal kies ik zilverkleurig, maar dus niet ditmaal. Ik ging voor goud!

Ik koos een paar oorringen waarbij een parel in een soort kooitje van gesponnen draad aan een plaatje aan mijn oor bungelde.

Mijn keuze

Toegegeven, op basis van de foto had ik kleine en subtiel exemplaar verwacht. Het werd groot en iets minder subtiel. 

Eerlijkheidshalve moet ik wel opbiechten dat dit voor mij geen stuks zijn om dagelijks te dragen. Daarvoor vind ik ze persoonlijk iets te opvallend. Maar met de juiste kledij en op de juiste gelegenheid zie ik het helemaal zitten om deze echte eyecatchers te showen.

Conclusie

Ben je op zoek naar een juweel in een specifieke stijl of wil je juist eens experimenteren met een nieuwe stijl en dit tegen een zacht prijsje? Dan is Aphrodite de webshop voor jou!

Find & follow Mie on social media

2 reacties

 1. Tof! Ik lees veel positiefs over de website, dus besliste om voor mijn dochter en mij ook wat te bestellen. Ondertussen zijn we een goede maand verder, en mocht ik nog niets ontvangen van mijn bestelling… Een tweetal weken geleden mailde ik hen, pas na enkele dagen kreeg ik antwoord: een van de bestelde artikelen was niet meer voorradig (zou een 2-tal weken duren) en ze vroegen of ik wou wachten of iets anders wou. Ik vroeg of ze een alternatief konden voorstellen (wat er op gelijkt). Een week later kreeg ik een mail met een voorstel van een andere ketting in een totaal andere stijl. Op de site ben ik gaan kijken en die was de helft goedkoper dan hetgeen ik betaald heb. Ik meldde dat het niet mijn stijl was. Ondertussen zijn we weer een week verder en mocht ik geen bericht meer ontvangen… Toegegeven ik ben wel teleurgesteld en heb vandaag gemaild met de vraag of ik mijn juwelen volgende week mag verwachten, zoniet mogen ze mijn geld terugstorten.

  • dontmindmie

   26/06/2020 at 12:59

   Beste,

   Allereerst even zeggen dat ik geen connectie heb met de webshop en er enkel dit promo-artikel voor schreef.

   Verder is het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Als ik jouw verhaal lees is dag uiteraard begrijpelijk!

   Hopelijk komt er snel een goede oplossing uit de bus.

   Vriendelijke groeten,
   Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Don't Mind Mie

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑